söndag 23 oktober 2011

Bilrace

Johanna har en rolig liten bilbana.

Nu har vi lekt en lång stund på hennes rum, hon valde den röda bilen så jag fick ta den blå.Efter en stund fattade hon precis hur hon skulle göra, hon tog den röda från golvet, la den på rätt ställe och jublade när hon vann.

Det gick inte att filma detta, när vi tävlade, och när jag istället koncentrerade mig på att filma henne tröttnade hon på själva tävlingen och kom istället på att det vore roligt att sitta på den där blinkande, ljudande och snurrande banan.Hon hade kanske lyckats till slut, om det inte varit för att Tobbe klev in i huset och hennes uppmärksamhet istället riktades dit.Den lilla ikonen för filöverföring snurrar och snurrar för att ladda upp filmsekvensen, men nu har den hållt på i tjugo minuter så jag får nog konstatera att det inte lyckas.

När vi tröttnat på detta la jag mig ner på golvet och sa att Mamma ska sova, ögonblickligen fattade hon detta och började klappa mig på huvudet och lägga kinden intill.

Sen kasade hon ut ur rummet och stängde dörren om mig.Det gick bra, men sen kunde hon förstås inte öppna igen. Jag tyckte det var intressant att se vad hon skulle hitta på.

Jag hörde hur hon kasade runt i huset och försökte påkalla uppmärksamhet från sin pappa för att få honom att öppna. Det klarade hon inte.Så där låg jag, på bilmattan, och lyssnade en stund på Rasmus på luffen och hade en riktigt vilsam stund.

1 kommentar:

Mollys mamma sa...

Så fin hon är, er Johanna! Vilken grej att natta mamma. Jag skrattade högt här, jag såg det framför mig. Vad hon förstår! Och vad hon kan!

Heja Johanna.. :)

/Elin