torsdag 12 mars 2015

Johanna sju år!

För sju år sedan kom hon. Hon som garanterat var en pojke och som skulle heta Per Palle.
I tre timmar kände jag komplett lycka. Sen var det dags för läkarkontroll. Redan då förstod vi att något var fel. Den 27 mars fick vi diagnosen, en del svar och ännu fler frågor. Sedan dess har ingenting varit sig likt.
Du fick namnet Johanna Evangeline. Och du har redan varit med om mer än vad många är under ett liv. Operationer, sjukhusbesök i när och fjärran, uttittad, utfrågad, oförstådd men oändligt älskad. För ett år sedan lärde du dig gå. Nu kan du sjunga och teckna en del ord och säga namnen på alla dina älskade vuxna som jobbar med dig på förskola, skola och Björnlyckan. Idag har vi uppvaktat med sång, presenter och såklart har du fått titta på filmen Frost.
Grattis på födelsedagen min flicka – du är en fantastisk människa!


Jag hoppas det är okej att vi "lånar" musiken till vårt bildspel från upphovskvinnorna och mannen.

Låten är skriven av Christina Nordin, Lina Wägbo, Niclas Lundin och Katilyn Lundin.

Publicerades den 14 nov. 2014
Musikvideo till låten "Tillsammans - kan vi förändra och förändras" som är en del av Mjällby grund- och särskolas musikal Att flyga högt. Musikalen är en del av ett projekt på skolan som genomförs för tolfte året i rad i Sölvesborgs kommun. Låten är skriven av Christina Nordin, lärare i Sölvesborgs kommun, Lina Wägbo, Niclas Lundin och Katilyn Lundin. All musik till musikalen Att Flyga Högt tas fram i samarbete med Niclas Lundin på uppdrag av Sölvesborgs Kommun samt Glädjeteatern och Musikmakarna i Örnsköldsvik. Låten är dessutom komponerad utifrån kommunens vision och kärnvärden och är inspelad av elever från särskolan och grundskolan i Mjällby, gymnasiesärskolan samt personer från daglig verksamhet. #mittsölvesborgInga kommentarer: