fredag 19 februari 2010

Om Snarkborrar

NU.

Nu ska Sebbes mamma och alla andra få svar.

Direkt från uppslagsboken:

Snarkborre - En snarkborre är en människoliknande varelse, nästan alltid med två ben och lika många armar, ett huvud och ingen svans.

78% av Snarkborrarna är hanar, vissa honor har dock registreras.

Dagtid och i vaket tillstånd är de förbluffande lika helt vanliga människor, de kan arbeta och studera och vistas i sociala sammanhang och låta oss tro att de är av människosläktet.

När de somnat kan de dock inte längre dölja att de egentligen är Snarkborrar. Då visar det sig, av naturliga skäl mest om nätterna, framförallt ljudligt att de är just Snarkborrar.

Ljudet kan liknas vid att "dra timmerstockar", vissa Snarkborrar kan till och med få andningsuppehåll av de här höga ljuden.

En välriktad spark i sidan tillsammans med ett aggressivt väsande "LÄGG DIG PÅ SIDAN!" kan få vissa Snarkborrar att tillfälligt sluta upp med ljudet. Uppehållet brukar dock inte bli långvarigt.

Långvariga studier har visat att Snarkborrar är och förblir Snarkborrar.

Det finns försök med medicinering men inget har hittills hjälpt. Den bästa åtgärden för omgivningen är helt enkelt att lägga sig på soffan för att slippa undan ljuden och få sin välbehövliga nattsömn.

1 kommentar:

Sebbes mamma sa...

Ha ha!! Då förstår jag precis... Tror faktiskt vi hade såna i Värmland också!! ;-)